Coachsessies

Voor jou alleen, jullie samen of een groep

Individueel

In een één-op-één sessie gaan we eerst dieper in op jouw vraag. Samen komen we tot de belangrijkste thema’s die aan deze vraag ten grondslag liggen. Met deze thema’s werken we vervolgens in opstellingen. Een eerste serie duurt anderhalf uur. Soms is dat voldoende om weer verder te kunnen. In andere gevallen kunnen enkele vervolgsessies meer uitkomst bieden. Vervolgsessies kunnen ook online plaatsvinden. Dit hangt af van jouw eigen behoefte. De kosten voor een individuele sessie van anderhalf uur bedragen E 95,00. 

Samen

Je kunt met twee personen komen, bijvoorbeeld met je geliefde of met iemand anders met wie je naar jullie relatie wilt kijken. In een gezamenlijke sessie gaan we eerst dieper in op jullie vraag. Zo komen we tot de belangrijkste thema’s die aan jullie vraag ten grondslag liggen. Met deze thema’s werken we vervolgens in opstellingen. Een eerste serie duurt anderhalf uur. Soms is dat voldoende om weer verder te kunnen. In andere gevallen kunnen enkele vervolgsessies meer uitkomst bieden. Vervolgsessies kunnen ook online plaatsvinden. Dit hangt af van jouw eigen behoefte. De kosten voor een gezamenlijke sessie van anderhalf uur bedragen E 125,00. 

Groepen

Het is ook mogelijk om met groepen te werken. Elke groepsopstelling heeft weer een totaal eigen dynamiek en leidt tot mooie ervaringen en inzichten. Dit geldt zowel voor degene die een vraag inbrengt, als voor personen die in een opstelling meedoen (die noemen we ook wel representanten). Voorlopig kun je op aanvraag data vernemen waarop je je kunt opgeven voor groepsopstellingen. Kosten variëren op basis van de opzet van de groepsopstelling.

Misschien heb je zelf een groep waarmee je een (organisatie)opstelling zou willen doen. Ik kan jullie bij die opstelling begeleiden. In overleg bepalen we hoe we deze sessie zullen vormgeven. Kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de opzet. Met personen die al meer ervaring hebben met opstellingen, kunnen groepsopstellingen desgewenst ook online plaatsvinden.

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak